Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
4 | st |
|
2 | msk |
|
1 | st |
|
3 | st |
|
1 | dl |
|
1 | tsk |
|
1 | dl, klyftor |
|
1 | dl |
|
400 | g |
|
2 | dl |
|
1 | st, saften |
|
1 | st |
|
1 | dl |
|
1 | dl |
|
Huvudrätter, Fågel, Middag
|
I samma panna- i med resten av sesamoljan, gul lök, ingefära, vitlök, chili flakes och den kvarvarande tandoori kryddan. Låt grönsakerna bli mjuka.
Slå på kokosmjölk, matlagningsgrädde, kycklingbuljongtärning, körsbärstomater & haricot verts. Låt koka upp och sedan sjuda till önskad konsistens.
.
Under tiden; Tranchera kycklingen och lägg i den i såsen, när såsen nått önskvärd konsistens.
Sesamolja Gul lök, finhackad Vitlök, klyfta finhackad Färsk ingefära, finhackad Chili-flakes Tandoori-krydda Kokosmjölk Matlagningsgrädde, 15% fett Kycklingbuljong, tärning Körsbärs-tomat Haricot verts