Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1.3 | kg |
|
2 | dl |
Huvudrätter, Kött, Middag, Ugnsbaka
|
Förbered en ugnspanna genom att klä botten i pannan med ett lager aluminiumfolie och lägg sedan ett galler ovanpå. Torka av revbensspjällen med papper och dra gärna bort den tunna, ljusa, hinnan på insidan så tränger marinaden in bättre. Pensla på det mesta av marinaden på båda sidor av spjällen och lägg dem på gallret i plåten. Täck sedan med ytterligare ett lager aluminiumfolie och kläm åt runt kanten på plåten så att det blir så tätt som möjligt.
Revbensspjäll Marinad