Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
800 | g |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
2 | msk |
|
400 | g |
|
||
|
2 | dl |
Huvudrätter, Kött, Middag, Husmankost, Ugnsbaka
|
Börja med att förvärma ugnen på 225 grader C, vanlig värme eller 200 grader C med varmluft.
Ta fram falukorven och ta bort skinnet, skär sedan snitt i korven utan att skära igenom hela vägen.
Skär äpple och lök i skivor. Lägg korven i en ugnsfast form och tryck sedan in äpple- och lök-skivorna i skårorna på falukorven. Varannan äpple och varannan lök, inte så noga om det går jämnt upp.
Avsluta med att hälla på tomatkross, ringla dijonsenap ovanpå korven, salta o peppra samt strö över den rivna osten på toppen.
Falukorv Rödlök Äpple Dijon-senap Tomatkross Salt-Peppar Ost, riven