Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
800 | g |
|
1 | st |
|
0.5 | dl |
|
0.5 | st |
|
5 | kvistar |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
2 | tsk |
Huvudrätter, Fågel, Middag, Ugnsbaka
|
Bryn kycklinglårfiléerna i en stekpanna tillsammans med 2 msk olivolja på medelhög-hög värme så att filéerna får fin färg. Blanda under tiden en marinad på resten av olivoljan med kryddorna och krossad vitlöksklyfta i en ugnsfast form stor nog att rymma alla kycklinglårfiléerna. Skär citronen i klyftor eller skivor
Kycklinglårfilé Olivolja Vitlök, klyfta Citron TImjan Paprikapulver Chilipulver Spiskummin Salt