Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | bitar |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | st |
|
3 | st |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
2 | tsk |
|
400 | ml |
|
2.5 | dl |
|
1 | msk |
|
3 | msk |
|
2 | msk |
|
||
|
Huvudrätter, Fisk, Middag
|
Hetta upp en panna med raps- och sesamolja. Fräs pressad vitlök, gul lök, ingefära & chili flakes mjuka utan att de tar färg.
Låt sedan den röda currypastan gå med så får du en fin kräm. Låt spetspaprikan gå med i 1 min.
Rapsolja Sesamolja Vitlök, klyfta Gul lök, finhackad Färsk ingefära, finhackad Chili-flakes Curry-pasta, röd Spetspaprika, röd