Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
1 | dl |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
600 | g |
Huvudrätter, Fisk, Middag, Ugnsbaka
|
Börja med att blanda marinaden med soja, riven ingefära, matolja, finhackad eller pressad vitlök, honung och pressad citronjuice. Ta sedan fram laxen och torka av den med hushållspapper, skinnet kan vara kvar. (Alternativt använd porttionsbitar av laxfilé som fått tina) Smörj sedan en ugnsfast form och lägg i laxen, häll över marinaden och vänd runt laxen ett par varv så att marinaden täcker överallt.
Soja, japansk Ingefära, färsk riven Matolja, neutral Honung Citronjuice Vitlök, klyfta Laxfilé