Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
||
|
4 | st |
|
2 | dl |
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
1 | dl |
|
Huvudrätter, Kött, Middag, Husmankost, Steka
|
Blanda färs, äggulor och grädde till en slät och ganska lös smet. Blanda ihop 1 krm muskot, 1 krm kryddpeppar och 2 krm vitpeppar i en separat skål. Ta 1 krm från din kryddblandning och rör ned i färssmeten tillsammans med salt och svartpeppar.
Stek ett litet smakprov för att kolla om du behöver krydda på mer med salt och svartpeppar.
Nötfärs Äggula Visp-grädde, 35-40% fett Muskot Kryddpeppar Vitpeppar Salt Svartpeppar, nymald
Stek Wallenbergarna i medelvarm stekpanna i smör. Ha gärna en ugnsform i 70 grader varm ugn, så kan du lägga de färdigstekta i ugnen medan du steker klart allihop.
Detta går att förbereda upp till 4 dagar innan servering. Värm på de färdigstekta Wallenbergarna i ugn på 80 grader i ca 30-45 minuter.
Smör