Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Salta vattnet och koka pastan enligt anvisningarna på paktetet.
Se till att vattnet inte kokar över, rör runt då och då!
Lägg i ärtorna i det kokande vattnet och stäng av värmen. Låt ligga ca 1 min
Häll sedan av vattnet och lägg en klick smör på ärtorna
Färdigt att servera!
Vänta inte för länge med att servera eftersom ärtorna fortsätter att tillagas på eftervärmen
Enbär 3 st | |
Grädde 4 dl | |
Gul lök 1 st | |
Pasta 150 g | |
Renskav, fryst (ett paket) 240 g | |
Salt | |
Salt 1 tsk | |
Salt och peppar 1 | |
Smör 1 msk | |
Smör 2 msk | |
Smör 2 tsk | |
Trattkantareller 200 g | |
Ärtor, färska eller frysta 2 dl |