Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
Salta vattnet och koka pastan enligt anvisningarna på paktetet.
Se till att vattnet inte kokar över, rör runt då och då!
Lägg i ärtorna i det kokande vattnet och stäng av värmen. Låt ligga ca 1 min
Häll sedan av vattnet och lägg en klick smör på ärtorna
Färdigt att servera!
Vänta inte för länge med att servera eftersom ärtorna fortsätter att tillagas på eftervärmen
Enbär 3 st | |
Grädde 4 dl | |
Gul lök 1 st | |
Pasta 150 g | |
Renskav, fryst (ett paket) 240 g | |
Salt | |
Salt 1 tsk | |
Salt och peppar 1 | |
Smör 1 msk | |
Smör 2 msk | |
Smör 2 tsk | |
Trattkantareller 200 g | |
Ärtor, färska eller frysta 2 dl |