Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: _parts/recept-top.php
Line Number: 76
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 76
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: _parts/recept-top.php
Line Number: 81
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 81
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Jag lagar mat för
|
4 skivor |
|
|
Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: views/recipe-details.php
Line Number: 242
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 242
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Lägg fram köttet i god tid så att det hinner bli rumstempererat före grillningen, minst 30 minuter är bra.
Gnid in köttet med lite olivolja och salta o peppra lite grand så att kryddorna kan dra in medan köttet blir rumsvarmt.
Kom ihåg att tända grillen så att den blir varm i god tid också- brukar ta 20-30 minuter, självklart med kol!
Severity: Notice Message: Undefined index: lang Filename: views/recipe-details.php Line Number: 267 Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php Severity: Notice Message: Undefined index: lang Filename: views/recipe-details.php Line Number: 267 Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.phpA PHP Error was encountered
Line: 267
Function: _error_handler
Line: 281
Function: view
Line: 315
Function: require_once A PHP Error was encountered
Line: 267
Function: _error_handler
Line: 281
Function: view
Line: 315
Function: require_once
Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: views/recipe-details.php
Line Number: 242
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 242
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Grilldags!
Lägg köttet på den varma grillen och grilla först den sida som ska vara uppåt vid servering.
Vänd efter 1-4 minuter beroende av hur varm grillen är och hur genomstekt entrecoten önskas.
Finns en termomenter tillgänglig så ger 52 grader C i centrum en blodig entrecote medan 56 grader C ger mer genomstek.
Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: views/recipe-details.php
Line Number: 242
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 242
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Färdig att servera!
Det är bra om köttet får vila någon minut efter grillen, dock inte så länge at det kallnar.
TIPS! Stick gärna tandpetare med olika längd eller liknande i köttbitarna för att markera vilken som är vilken om de grillats olika hårt!