Pasta med sås på torkad Karl Johan-svamp

Karl Johan-svamp är en fantastiskt god svamp som funkar finfint att torka. Stammen är lättast att torka, låt centrumdelen vara om den är lite maskäten och riv sedan den yttre delen i långa strimlor som får torka på nät eller en tidning. Här används den torkade svampen sedan och får suga i sig grädde för att bli mjuk. Otroligt enkelt och lyxigt gott. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨