Risgrynsgröt i ugn

Risgrynsgröt har en otrevlig förmåga att alltid bränna fast i botten när den görs på spis. I det här receptet görs risgrynsgröten i ugnen med lock och det minskar risken att den bränner fast på sidorna i grytan den görs i. 

Blir gröten för fast kan den spädas med mera mjölk före servering och blir den för lös kan den stå att svälla en stund till.



Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨