Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
4 dl |
|
8 st |
|
200 g |
|
1 st |
|
|
|
40 g |
|
4 st |
|
4 skivor |
|
1 st |
|
2 msk |
|
|
|
1 st |
|
2 msk |
|
5 droppar |
|
|
|
1 st |
Gör en quesadilla genom att ta ett tortilla-bröd och gr.unda med en nypa ost. Lägg sedan toppingen och paprikan jämt fördelat över brödet och avsluta med en ytterligare nypa ost före det att ett nytt tortilla-bröd läggs på som lock. Salta o peppra.
Repetera 4 gånger så att det blir totalt 4 quesadillas, se bild
Salt och peppar
Stek på medelvärme tills tortilla-brödet blir gyllenbrunt och knaprigt på båda sidorna, ca 1 minut på varje sida.
Använd en stekspade för att vända quesadillan (film i länken)
Ta fram ingredienserna och en fin sallads-skål
Dela tomaterna i halvor eller kvartar och gurkan i skivor, lägg sedan allt i skålen tillsammans med salladen.
Lägg till eventuella andra ingredienser som passar och finns hemma
Blanda runt alltihop lätt i skålen
Salladsmix ,Körsbärstomat ,Gurka ,Champinjon ,Oliver ,Salt-Peppar
Dela avokadon på hälften, runt kärnan, med en vass kniv. Vrid sedan upp den med händerna så att den delas i två. Lossa kärnan och gräv sedan ut avokado-köttet ur skalet med en sked. Lägg avocadoköttet i en skål och mosa med en gaffel. Blanda i gräddfilen till en jämn röra.
Smaka av med citronsaft och lite pressad vitlök, börja med lite av varje och smaka av ofta. Avsluta med att smaka av med salt och peppar
Avocado ,Gräddfil ,Pressad citron ,Vitlök, klyfta ,Salt-Peppar
En frisk och god sås som passar till all sort medelhavsmat. I just det här receptet anv&a
20 Min 10 IngredientsDet här är ett perfekt tillbehör eller snack! Edamame-bönor trivs verkligen ihop
20 Min 10 IngredientsRödlök är ganska mild och passar bra att äta rå som topping på t ex
20 Min 10 IngredientsRisgrynsgröt har en otrevlig förmåga att alltid bränna fast i botten nä
20 Min 10 IngredientsDet här är en snygg topping till desserter och chipsen håller sig några veckor
20 Min 10 IngredientsDet här är en variant av potatis i ugn med färskpotatis som inte behöver lika l&
20 Min 10 IngredientsEn enkel salladskombo som inte kräver några svårare förberedelser än att
20 Min 10 IngredientsEn riktig vardagsfavorit blev det ikväll - och perfekt till matlåda!
Barnen
Stuvade makaroner är fantastiskt gott till både köttbullar och korv. Ta med lite mus
20 Min 10 IngredientsVärldens enklaste broccolisoppa! Servera gärna med t ex ägghalvor, knaprig bacon och
20 Min 10 IngredientsGnocci är små italienska degknyten gjorda av potatis, vetemjöl, ägg och s
20 Min 10 IngredientsMiso-toppade auberginer med sesamfrön. Lätt att göra, dock en del ingredienser som in
20 Min 10 IngredientsAtt vattna ur eller förvälla svamp är ett smidigt sätt att ta hand om den innan
20 Min 10 IngredientsDe här små goingarna är en klar favorit på grillen, kan förberedas tidigt
20 Min 10 Ingredients