Förvälla, vattna ur svamp

Att vattna ur eller förvälla svamp är ett smidigt sätt att ta hand om den innan den blir torr och tråkig. Här tas en massa vatten bort så svampsmaken blir mer koncentrerad om du steker den efteråt eller om du vill frysa in den för att laga till svampen senare. 
Här används kantareller, funkar dock med de flesta sorters svamp.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨