Severity: Notice
Message: Undefined index: lang
Filename: models/Base.php
Line Number: 1686
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/models/Base.php
Line: 1686
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 176
Function: get_menu_uri
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Skinkschnitzel är ganska kladdigt att göra, dock så gott att det är värt att bli lite kletig om fingrarna. Här serveras schnitzeln tillsammans med enkla tillbehör och just den här gången fick det vara med lite curry i remouladsåsen.
En citronskiva ser ju fin ut också, dock inget måste.
Jag lagar mat för
|
2 | dl | |
|
2 | tsk | |
|
|
1 | dl | |
|
2 | st | |
|
600 | g | |
|
2 | dl | |
|
2 | msk | |
|
4 | msk |
|
2 | dl | |
|
3 | msk | |
|
3 | msk | |
|
|||
|
1 | tsk, eventuellt |
|
800 | g |
|
60 | g | |
|
1 | st | |
|
8 | st | |
|
8 | skivor | |
|
4 | cm | |
|
2 | msk | |
|
1 | tsk | |
|
|
Knäck äggen i en tallrik och vispa runt till en jämn smet, mät upp vetemjöl och ströbröd och lägg upp på varsin tallrik inför paneringen.
Värm en stor stekpanna på medelvärme och lägg i hälften av smöret och matoljan.
Banka ut schnitzlarna ordentligt på en skärbräda med en klubba, brödkavel eller annat lämpligt. Ju tunnare desto bättre!
Prova gärna att lägga schnitzlarna mellan två bakplåtspapper så är det enklare att banka ut dem.
Skink-schnitzel ,Vetemjöl ,Ägg ,Ströbröd ,Smör ,Matolja
Förvärm gärna ugnen på 70-75 grader C så kan du varmhålla schnitzlarna så att alla är varma vid serveringen.
Stek ca. 3 minuter per sida till en fin, gyllenbrun, yta.
Upprepa för varje schnizel och varmhåll de färdigstekta schnitzlarna på ett varmt fat i ugnen tills det är dags för servering.
Låt koka upp och sedan småkoka ytterligare 15-25 minuter, ca 15 minuter för färskpotatis och ca 20 minuter för vinterpotatis och ytterligare några minuter om du har stora potatisar. Glänta gärna lite på locket så att inte vattnet kokar över.
Känn med en sticka i den största potatisen och avbryt kokningen när den fortfarande har en liten hård kärna för att unvika överkokt potatis, den mjuknar på eftervärmen.
Häll av vattnet med locket på glänt för att hindra potatisen från att ramla ur kastrullen
Dela cocktailtomater, gurka och spetspaprika i lagom stora delar, skiva purjolöken tunt.
Lägg alltsammans i en fin skål och blanda med salladsmixen
Avsluta med att hälla över olivolja & vinäger och blanda runt.
Smaka av med salt och nymald peppar.
Finbladig salladsmix ,Cocktailtomat ,Spetspaprika, röd ,Gurka ,Purjolök ,Olivolja ,Vinäger, rödvins ,Salt-Peppar
# | Bild | Meny id |
---|
# | Bild/Länk | Namn SE/EN | Uri SE/EN |
---|