Arancini på saffrans-risotto

Arancini görs på överbliven risotto, i det här fallet saffransrisotto. Enklast är att endast forma bollar av den kalla risotton, panera dem och sedan fritera dem lätt.

Egentligen ska arancinin ha någon form av ost- eller kött-fyllning. Mozzarella funkar absolut att trycka in i mitten av dessa bollar om du vill, resten av stegen är samma. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨