Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | tsk |
|
500 | g |
|
2 | st |
|
3 | st |
|
1 | msk |
|
2 | tsk |
|
1 | msk |
|
1 | msk |
|
400 | g |
|
400 | g |
|
1 | msk |
|
1 | dl |
|
2 | tsk |
|
1 | krm |
|
2 | st |
|
1 | st |
|
2 | dl |
|
2 | msk |
Huvudrätter, Kött, Ugnsbaka
|
Nu till köttfärssåsen:
Fräs gul lök, vitlök, chili flakes & oregano i en panna i ca.5 minuter. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare någon minut.
Tillsätt färsen och paprikapulver. Stek tills färsen får fin färg.
Gul lök, finhackad Vitlök, klyfta finhackad Chili-flakes Oregano, torkad Tomatpure Nötfärs Paprikapulver
Under tiden som köttfärssåsen kokar:
Skölj av zucchini och aubergine-skivorna.
Fräs dem ordentligt 1 och 1 i en het panna så de får fin färg på båda sidor. Ställ åt sidan.
Smaka av köttfärssåsen med basilika, rödvinsvinäger, salt och peppar.
Basilika, finhackad Vinäger, rödvins Salt Svartpeppar