Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
2 | st |
|
1 | st |
|
2 | msk |
|
0.5 | st |
|
||
|
Tillbehör, Grönsaker, Middag, Mellanöstern, Vegansk, Grilla
|
Grilla auberginerna på båda sidor tills de får fin färg, speciellt på skalsidan. Cirka 6-8 minuter per sida på grillen
Alternativt- rosta på en plåt i ugn på 250 grader C i ca. 30 minuter.
Låt auberginen svalna på ett fat under ett täcke av aluminiumfolie så att röksmaken sprider sig fint
Blanda tahini, krossad vitlöksklyfta citronsaft och lite salt till en röra.
Gröp ur auberginerna och mosa eller mixa beroende på hur slät röran ska bli. Blanda sedan tillsammans med tahiniröran, smaka av med salt & citron.
Lägg över i en fin skål och ringla över olivolja
Vitlök, klyfta Tahini (sesampasta) Pressad citron Salt