Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
3 | st |
|
2 | pkt |
|
2.5 | dl |
|
0.5 | kruka |
|
5 | st |
|
0.5 | st, finhackad |
|
4 | dl |
|
8 | st, stora |
|
0.5 | kruka |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
||
|
||
|
300 | g |
Huvudrätter, Fågel, Middag
|
Sätt ugnen på 200 grader C
Börja sedan med kycklingen, dela filéerna på mitten längs med filén på sidan. Salta & peppra ordentligt.
Rör ihop creme fraiche, pressa hälften av vitlöken och hälften av fetaosten, den finhackade chilin och hälften av de soltorkade tomaterna till en kräm. Fördela krämen på de tre underbitarna av kycklingen. Lägg på överdelen och rulla sedan bacon runt varje filé så de blir ordentligt inpackade. Ställ åt sidan.
Kycklingfile Bacon Creme fraiche, tomat & basilika Vitlök, klyfta Chili, röd Soltorkade tomater
Hetta upp en panna (som tål att vara i ugnen) med några matskedar olja från de soltorkade tomaterna. Lägg i resten av vitlöken som skivor och fräs någon minut. Slå på grädden, fetaosten och resten av de strimlade soltorkade tomaterna samt de finhackade örterna och kycklingbuljongen.
Låt koka ihopå och tjockna, lägg sedan i de bacon-inlindade kycklingfileerna och sätt i en ugnstermometer.
Vitlök, klyfta Grädde Soltorkade tomater Persilja, finhackad Basilika, finhackad Salt Peppar, nymald Fetaost