A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Förvälld svamp, urvattnad svamp

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 85

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 85
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Ett grundrecept för att förvälla (dvs vattna ur) de vanligaste matsvamparna som Karl Johan, kantarell, trattkantarell, trumpetsvamp, taggsvamp, kremlor, champinjoner, mm. Förvällning ger svampen mer koncentrerad smak inför övrig matlagning som stekning, stuvning, soppor mm. Även bra att förvälla före infrysning.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!

Recept, översikt
¨