Bulgur, grundrecept

Bulgur görs på vetekärnor av durumvete som delas och förbereds för att få kortare koktid. Det finns grövre eller finare sorters bulgur och de tillreds på i princip samma sätt. Koka upp med dubbla mängden vatten och servera som tillbehör till kött eller fisk. Det finns även många goda sallader där bulgur blandas med grönsaker, ofta grillade. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨