Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
Bulgur is made from durum wheat kernels that are cracked and prepared to reduce cooking time. There are coarser and finer varieties of bulgur, and they are cooked in essentially the same way. Bring double the amount of water to a boil and serve it as a side dish with meat or fish. There are also many delicious salads where bulgur is mixed with vegetables, often grilled.
Measure the water and bulgur. Bring the water to a boil, add salt, and then stir in the bulgur and bring it back to a boil. Stir, then cover with a lid.
Water
Salt
Bulgur
Steps 2
9 Mins
Let it simmer gently, covered, over low heat for about 8-10 minutes.
Steps 3
5 Mins
Remove the pot with bulgur from the heat and let it rest for about 5 minutes before serving.
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."