Burrata på bädd av ruccola och tomat

Burrata är som en mozzarellaost med krämig fyllning och kommer traditionellt från APulien i södra Italien. Burrata funkar både som förrätt, snacks, som topping på sallader eller pizza och som tillbehör till kött o vegetariskt. Osten smakar speciellt gott tillsammans med solmogna tomater, ruccola, olivolja och balsamicovinäger. Receptet här är planerat som förrätt med en halv buirrata per person. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨