Ceviche med räkor och torsk

Ceviche kommer är Perus nationalrätt och innehåller oftast vit fisk, limejuice, koriander och lök. Det finns många variationer på ceviche och det viktigaste är att den marineras ordentligt. Den marineras kall i minst 6h för att bli klar så den passsar utmärkt att förbereda i god tid. Belöningen kommer eftersom den sedan är klar att ätas direkt. 
Använd gärna fryst torsk och frysta räkor. Receptet


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨