Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | dl |
|
2 | msk |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
2 | skivor |
|
1 | dl, riven |
|
1 | näve, eventuellt |
Förrätter, Svamp, Vegetariskt, Ugnsbaka
|
Förvärm ugnen på 225 grader C och värm samtidigt en stekpanna på medelvärme.
Dela större svampbitar och vattna ur kantarellerna i stekpannan några minuter. Lägg i smör när svampen svettats ur en del och höj värmen så att smöret fräser. Salta och peppra.
När svampen stekt klart är det gott att vända runt brödskivorna i stekpannan så att brödet suger upp kvarvarande smör.
Kantarell, färsk rensad Smör Salt Svartpeppar, nymald