Entrecôte med ben, sous vide

Entrecote med ben styckas ofta som en rejäl skiva kött, ofta 3-5 cm tjock och relativt mycket går bort pga av benet och insprängt fett. Låt både ben och fett vara kvar under tillagningen och ta bort det straxt före servering.

Här användes en sous vide för att köttet skulle nå rätt temperatur rätt igenom och sedan skapades en fin stekyta ca. 15-20 minuter före serveringen.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨