Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
500 | g |
|
1 | st |
|
3 | msk |
|
1 | st |
|
140 | g |
|
7 | dl |
|
2 | msk |
|
3 | dl |
|
1 | st |
|
1 | tsk |
|
1 | st |
|
1 | näve |
Huvudrätter, Kött, Middag, Koka
|
Bred ut senap på varje lövbiff och lägg även en baconskiva på varje.
Gör därefter en bunt med strimlade löken, paprikan och moroten och lägg den i ena kortänden av varje lövbiff (se bild). Avsluta med att strössla bladpersilja samt salta och peppra lätt.
Rulla ihop varje lövbiff till en fin och tät rullad, säkra med en tandpetare genom varje rullad så att de inte rullar upp sig.
Dijon-senap Bacon Salt-Peppar Bladpersilja
Lyft upp rulladerna och lägg dem åt sidan.
Koka ner vätskan (utan lock) till ca en tredjedel och tillsätt sedan vispgrädden.
Låt koka upp och smaka av med salt & peppar.
Red med maizena om såsen inte blir tillräckligt krämig.
Lägg tillbaka rulladerna och låt dem bli genomvarma.
Visp-grädde, 35-40% fett Salt-Peppar