Gräddig sås med bacon och torkade trattkantareller

Det här är ett perfekt recept att använda de där fina trattkantarellerna du hittade i höstas och sedan torkade. Låt dem inte ligga längre utan ta en näve och använd i den här såsen! Här får de sällskap av bacon, Dijon-senap och timjan. Servera med t ex pasta och om såsen skulle bli för stabbig kan du späda med pastavatten till lagom konsistens. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨