Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
140 | g |
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
2 | dl |
|
1 | msk |
|
1 | tsk |
|
5 | dl |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
Kött, Middag, Koka
|
Börja med att värma en stekpanna på medelvärme, skära baconskivorna i korta remsor och lägga dem i stekpannan medan den värms upp. Rör runt då och då medan du hackar den gula löken som du sedan lägger i stekpannan tillsammans med baconet. Stek tillsammans några minuter tills löken blir glansig, tillsätt eventuellt mer fett till stekningen om det verkar torrt.
Bacon Gul lök Fett till stekning
Tillsätt Dijonsenap, trattkantareller, timjan och grädde. Sönderdela evntuellt svampen något om det är stora kantareller.
Låt såsen koka upp och sedan småputtra i ca. 10 minuter så att kantarellerna suger i sig grädden och mjuknar.
Se till att såsen inte blir för torr och stabbig, späd den då med mer grädde alternativt pastavatten om det finns i närheten.
Dijon-senap Timjan, torkad Matlagningsgrädde, 15% fett