Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
50 | g |
|
1 | dl |
|
1 | st |
|
2 | st |
|
1 | tsk |
|
10 | st, medelstora |
|
1 | knippe |
|
1 | knippe |
|
5 | dl |
|
1 | st |
|
1 | dl |
|
||
|
||
|
4 | st |
Huvudrätter, Fågel, Middag
|
Sätt ugnen på 200 grader C.
Värm upp en stor kastrull med smör och olja. Tillsätt lök, chili och vitlök, låt svettas i någon minut.
Tillsätt de tunt skivade potatisarna. Låt stekas på medelhög värme i ca 5 minuter under omrörning då och då.
Smör Rapsolja Gul lök, finhackad Chili-flakes Vitlök, klyfta finhackad Potatis, tunt skivad
Tillsätt grädde, kycklingbuljong, basilika & oregano (spara lite örter till garnering). Puttra på medelhög värme tills potatisarna nästan blir färdiga men inte helt. Tillsätt parmesan och smaka av med ev lite salt och peppar. Häll över i en ugnssäker form.
Grädde Kycklingbuljong, tärning Basilika, färsk Oregano, färsk