Köttbullar, kokade i buljong & sedan stekta

Köttbullar som först kokats i buljong och sedan steks för att få fin yta blir lite rundare och lite saftigare jämfört med att endast steka dem. Välj själv om du vill steka dem till knaprig yta eller om du vill låta dem endast få lite fin färg.
Här användes blandfärs med fläsk-/nöt-färs & det går så klart bra även med annan sorts köttfärs.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨