Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
500 | g |
|
2 | msk |
|
1 | msk |
|
1 | st |
|
1 | tsk |
|
5 | dl |
Tillbehör, Mejeri, Mellanöstern, Vegetariskt
|
Blanda yoghurten med salt, eventuell vitlök och de finhackade örterna du valt.
Lägg sedan yoghurt-blandningen i en silduk eller ren handduk som snörs ihop.
Placera sedan knytet i en sil eller durkslag med en skål under.
Turkisk yoghurt Mynta, färsk finhackad Timjan, finhackad Vitlök, klyfta finhackad Salt Olivolja
Ta fram yoghurten och gör jämnstora bollar med hjälp av en sked och rulla dem snygga med handflatorna.
Placera bollarna på ett fat och ställ eventuellt in dem i kylen en stund om de blivit för mjuka.
Lägg sedan bollarna i en förvaringsburk och fyll på med olivolja + eventuellt några fina kryddkvistar.