Oxfilé, tärnad och stekt som tillbehör

Små bitar av kött kan gärna sparas och frysas för att sedan användas som tillbehör eller topping på annars vegetariska rätter. Oxfilé passar bra att använda på det här sättet eftersom det gärna blir små bitar kvar på den tunna delen eller vid putsningen av den större filén. Frys då in småbitarna och använd i det här receptet!


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨