Perfekt vispad grädde

Det finns några enkla regler när du ska vispa grädde: Kallt, fett o låååångsamt. Inte svårare än så!

Välj gärna 36-40% fetthalt. Grädden ska vara max 5 grader C. Vispa sedan långsamt, åtminstone i början, så behåller den stadgan längre. Grädde ökar till ca. dubbel volym vid vispningen.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨