Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
1 dl |
Grädden och gärna även skålen ska vara väl kyld, ca 5 grader C när vispningen startar.
Vispa för hand eller med elvisp, oavsett vilket ska grädden vispas långsamt i början och takten kan ökas mot slutet.
Normalt ökar grädden till ca. dubbel volym när den vispas (dvs. 1 dl grädde ger 2 dl vispad grädde)
Grädden är klar då den bildar toppar som stannar kvar efter att du lyft vispen.
Var noga med att inte vispa för länge, det går fort när grädden går över till att dela sig och bli smörig!
Läs gärna mer i den här artikeln!
Vispgrädde, 35-45% fett
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Min 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Min 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Min 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Min 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
En enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Min 3 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Min 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Min 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minute