Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
1 dl |
Grädden och gärna även skålen ska vara väl kyld, ca 5 grader C när vispningen startar.
Vispa för hand eller med elvisp, oavsett vilket ska grädden vispas långsamt i början och takten kan ökas mot slutet.
Normalt ökar grädden till ca. dubbel volym när den vispas (dvs. 1 dl grädde ger 2 dl vispad grädde)
Grädden är klar då den bildar toppar som stannar kvar efter att du lyft vispen.
Var noga med att inte vispa för länge, det går fort när grädden går över till att dela sig och bli smörig!
Läs gärna mer i den här artikeln!
Vispgrädde, 35-45% fett
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Mins 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Mins 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Mins 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Mins 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
Kokt potatis är ett bra tillbehör som funkar till många rätter. Här ä
32 Mins 1 IngredientsEn enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Mins 3 IngredientsEtt lite annorlunda sätt att servera kycklingbröst
38 Mins 6 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Mins 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Mins 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minut