Porterhouse steak, stekt i panna

Porterhouse, T-bone och Clubsteak är liknande köttbitar med varierande grad av filén tillsammans med ryggbiffen. Porterhouse har störst filé-bit och här är en Porterhouse som steks i gjutjärnspanna i två steg. Först i olja på hög temp och sedan tillsammans med smör, vitlök o timjan på lägre temperatur. En stek räcker till två personer.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨