Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
600 | g |
|
30 | g |
|
2 | tsk |
Tillbehör, Rotfrukter, Middag, Vegetariskt, Steka
|
Värm en stekpanna på medelvärme och skala potatisen samt tärna den i ca. 2 x 2 cm stora bitar.
Skölj eventuellt potatisbitarna i kallt vatten för att bli av med stärkelsen på ytan så att de inte klibbar ihop så mycket (dock inte absolut nödvändigt).
Klicka i smöret, eller annat stekfett, i stekpannan och lägg sedan ner potatisen och fördela den med en stekspade.
Potatis, fast Smör