A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Skållad mandel, skalad mandel

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 85

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 85
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Mandel har ett brunt skal som blir uppblött och kladdigt i glögg och missfärgar en del bakverk om det inte tas bort. Det vanligaste sättet är att skålla mandeln, dvs låta den ligga några minuter i varmt vatten och sedan sprätta bort skalet. Se filmen Skållad mandel som tips!


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!

Recept, översikt
¨