Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
I'm Cooking for
|
250 g |
|
2 dl |
|
1 st |
|
1 tsk (frivilligt) |
Börja med att sätta ugnen på 200 grader C varmluft eller 225 grader utan varmluft.
Ta fram smördegsarket och dela det i två lika stora delar.
Fördela det mesta av osten på den ena halvan och lägg den andra halvan över, kavla ihop så gott det går.
Dela i ca. 2 cm breda remsor med antingen kniv eller sporre.
Smördeg, färdig ,Västerbottenost, riven
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Mins 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Mins 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Mins 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Mins 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
Kokt potatis är ett bra tillbehör som funkar till många rätter. Här ä
32 Mins 1 IngredientsEn enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Mins 3 IngredientsEtt lite annorlunda sätt att servera kycklingbröst
38 Mins 6 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Mins 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Mins 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minut