Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
12 blad |
|
2 msk |
|
1 krm |
Rensa salviabladen och ta bort det mesta av skaften.
Värm en kastrull eller liten stekpanna på medelhög värme och smält smöret.
Fortsätt värma smöret tills det börjar bubbla och då lägger du i salviabladen.
Värm vidare till dess att smöret blir brynt i botten, vänd salviabladen någon gång med en gaffel eller pincett och ta sedan upp bladen.
Ta bort pannan direkt från värmen om smöret riskerar att bli bränt.
Salvia, färsk ,Smör
Ta upp salviabladen, salta dem lätt och låt dem torka på ett hushållspapper. Låt inte bladen ligga mer än ca. 20 min eftersom de tappar krispigheten då. Klart!
OBS! Använd det brynta smöret som är kvar i pannan, antingen direkt som enkel sås eller vispa det till "Vispat brynt smör med salvia"
Salt
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Min 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Min 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Min 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Min 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
En enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Min 3 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Min 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Min 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minute