Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
100 g |
|
4 blad |
|
1 krm |
Börja med att finhacka salviabladen.
Värm därefter smöret i en kastrull eller stekpanna på medelvärme så att det först börjar fräsa & bubbla för att sedan tystna. Värm då försiktigt lite till så att den bruna färgen kommer fram och det börjar dofta hasselnöt. Ta då bort kastrullen från värmen och lägg i de finhackade salviabladen och rör runt.
Smör ,Salvia, färsk
Dags att vispa! Antingen direkt om smöret svalnat tills det nästan stelnat i kylskåp alternativt att du lägger i några tunna skivor kallt, vanligt smör, om smöret endast blivit rumstempererat. Vispa tills smöret blir fluffigt och skulle det bli lite för hårt kan du sätta till några droppar rapsolja.
Smaka av med havssalt.
Havssalt
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger bastanta kroppkakor med lago
91 Min 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv oc
30 Min 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskur
19 Min 4 IngredientsVanlig pasta som köps torkad. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, vanli
17 Min 3 IngredientsGrundrecept för ris, ett bra tillbehör till olika maträtter.
Det finns massor
En enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Min 3 IngredientsFrikadeller är i princip kokta köttbullar- perfekt mat för barn!
21 Min 5 IngredientsEtt enkelt recept som ger en saftig och smakrik kyckling-filet
35 Min 4 IngredientsPotatis som kokar sig själv medan du gör andra saker!
Koka endast några minute