A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Stekt oxfilé med rosmarin & vitlök

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 85

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 85
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Oxfilé som tillagas i stekpanna bör få bada i smör och ösas ofta mot slutet tills den når rätt innertemperatur. I det här receptet får smöret sällskap av lite vitlök och rosmarin!
Temperatur för oxfilé: Rare: 48-50°C Medium Rare: 54-56°C Medium: 56-58°C Medium Well: 60-65°C Well Done: 68-70°C


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!

Recept, översikt
¨