Svart trumpetsvamp, urvattnad o förvälld

Svart trumpetsvamp är en helt fantastisk matsvamp och ett sätt att trycka ut lite extra smak är att vattna ur svampen genom att förvälla den. Då släpper svampen ur sig en mängd vätska och det är dessutom bra att värma upp den så här om du sedan ska frysa svampen.  
Ska du steka den direkt efter brukar jag hälla bort en del av vätskan så att svampen blir mer stekt än kokt. 


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨