Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Severity: Notice
Message: Undefined variable: rid
Filename: _parts/modal-card-rating-modal.php
Line Number: 15
Backtrace:
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/modal-card-rating-modal.php
Line: 15
Function: _error_handler
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_inc/_slider.php
Line: 354
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 2
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 268
Function: view
File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once
Antingen kokar du julskinkan eller så ugnsbakar du den innan den griljeras. Vill du koka så får du hitta ett annat recept för här kommer ett som ger en lite torrare skinka med karaktär!
CHEF WORK LEVEL:
I'm Cooking for
|
4 msk |
|
1 st |
|
1 dl |
|
3 kg |
Sätt ugnen på 175 grader C (vanlig ugn). Skölj av skinkan och torka den med hushållspapper.
Svep sedan in hela skinkan i aluminiumfolie med svålen uppåt. Placera skinkan på ett galler med en ugnsplåt under, klä gärna botten av plåten med ett lager aluminiumfolie. Avsluta med att sticka in en termometer till centrum av skinka och sätt in alltihop i mitten av ugnen.
Rimmad skinka
Ugnsbaka skinkan till innertemperatur 70 grader C, räkna med en dryg timme per kg skinka.
Ta ut skinkan och höj ugnstemperaturen till 225 grader C. Öppna folien och klipp bort eventuellt steknät samt skär bort svålen. Spara gärna spadet och använd till dopp i gryta eller som smakhöjare för grönkål. Placera skinkan i en ugnsfast form.
Blanda senap och äggula, pensla hela skinkan med blandningen. Avsluta med att ströa på ströbröd runt så mycket som möjligt av skinkan.
Senap, skånsk ,Äggula ,Ströbröd
Griljera skinkan tills den får en fin färg, ca. 10-15 minuter.
Trendig husmanskost från Småland. Det här receptet ger köttiga kroppkakor med tunt degskal.
93 Mins 7 IngredientsEn vegetarisk risotto med svamp och grönsaksbuljong. Gott både för sig själv och som tillbehör. Risotto är godast om riset fortfarande har en lite hård kärna och om den får vara krämig så att den rör på sig om tallriken lutas.
30 Mins 8 IngredientsJordärtskockspure med parmesan funkar mycket bra ihop med stekt kött som t ex entrecôte eller utskuren biff eller som tillbehör till något vegetariskt
19 Mins 4 IngredientsEn enkel rätt som kan serveras med pasta och eventuellt bacon
9 Mins 3 IngredientsEtt lite annorlunda sätt att servera kycklingbröst
38 Mins 6 IngredientsI'm Cooking for
People
|
4
|
|
1
|
|
1
|
|
3
|