Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
100 | g |
|
4 | blad |
|
1 | krm |
Tillbehör, Mejeri
|
Börja med att finhacka salviabladen.
Värm därefter smöret i en kastrull eller stekpanna på medelvärme så att det först börjar fräsa & bubbla för att sedan tystna. Värm då försiktigt lite till så att den bruna färgen kommer fram och det börjar dofta hasselnöt. Ta då bort kastrullen från värmen och lägg i de finhackade salviabladen och rör runt.
Smör Salvia, färsk
Dags att vispa! Antingen direkt om smöret svalnat tills det nästan stelnat i kylskåp alternativt att du lägger i några tunna skivor kallt, vanligt smör, om smöret endast blivit rumstempererat. Vispa tills smöret blir fluffigt och skulle det bli lite för hårt kan du sätta till några droppar rapsolja.
Smaka av med havssalt.
Havssalt