A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Entrecôte med ben, sous vide

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 85

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 85
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Entrecote med ben styckas ofta som en rejäl skiva kött, ofta 3-5 cm tjock och relativt mycket går bort pga av benet och insprängt fett. Låt både ben och fett vara kvar under tillagningen och ta bort det straxt före servering.

Här användes en sous vide för att köttet skulle nå rätt temperatur rätt igenom och sedan skapades en fin stekyta ca. 15-20 minuter före serveringen.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!

Recept, översikt
¨