A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Förvälla, vattna ur svamp

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: lang

Filename: _parts/recept-top.php

Line Number: 85

Backtrace:

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/_parts/recept-top.php
Line: 85
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/views/recipe-details.php
Line: 71
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/_crubb/controllers/Site.php
Line: 281
Function: view

File: /var/www/clients/client0/web22/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Att vattna ur eller förvälla svamp är ett smidigt sätt att ta hand om den innan den blir torr och tråkig. Här tas en massa vatten bort så svampsmaken blir mer koncentrerad om du steker den efteråt eller om du vill frysa in den för att laga till svampen senare. 
Här används kantareller, funkar dock med de flesta sorters svamp.


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!

Recept, översikt
¨