Experience a whole new way of cooking at home. Log in or Register new user. Good luck!
By logging in, you agree to our
Conditions
and
Privacy Policy
Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
Fantastiskt god höstmat, enkel att laga eftersom den sköter sig ganska själv på spisen. En skiva prosciutto eller Parmaskinka och en grönsallad som tillbehör. Tips att skvätta i ett par droppar sherry eller annat sött vin på slutet i såsen om det finns. Lite riven parmesanost skadar inte heller
I'm Cooking for
|
400 g |
|
1 st |
|
5 dl |
|
|
|
1 msk |
|
150 g |
|
1 tsk |
|
1 msk |
|
40 g |
|
4 st |
|
4 skivor |
|
1 st |
|
2 msk |
|
|
|
3 skivor |
Sätt en medelstor kastrull (ca 2-3 liter och gärna med tjock botten) med lock på spisen med låg-medelvärme så att den blir varm medan svampen rensas.
Rensa svampen genom att ta bort rören under hatten och skära bort de delar som råkat bli väldigt maskiga. Enstaka maskhål gör inget tycker jag, maskarna har oftast ätit sig vidare...
Dela den rensade svampen i ganska stora bitar, minst så stora som sockerbitar
Karl Johan svamp
Ta fram ingredienserna och en fin sallads-skål
Dela tomaterna i halvor eller kvartar och gurkan i skivor, lägg sedan allt i skålen tillsammans med salladen.
Lägg till eventuella andra ingredienser som passar och finns hemma
Blanda runt alltihop lätt i skålen
Salladsmix ,Körsbärstomat ,Gurka ,Champinjon ,Oliver ,Salt-Peppar
Jag har sagt det många gånger förr att grädde inte har någon plats i pas
20 Mins 10 IngredientsIkväll blev det en 80-talsklassiker, kassler i sweetchilisås med grönsaker. Snabbt,
20 Mins 10 IngredientsVarför inte testa denna enkla och smarriga kalla bearnaissäs?
Kolla hur jag an
Frysta haricot verts eller brytbönor som de också kallas, är ett spänstigt till
20 Mins 10 IngredientsSkagenröra är en röra med räkor, dill och majonnäs mm. Proportionerna ä
20 Mins 10 IngredientsHär kommer en sån där snabb vardagsräddare igen. Lax, dill curry är
20 Mins 10 IngredientsBasmatiris odlas i norra Indien och Himalaya. Det har en lite nötaktig smak och består av
20 Mins 10 IngredientsVit sparris blir underbar att köra i sous vide, tar ca 20-30 minuter på 84 grader C. L&ar
20 Mins 10 IngredientsDen här sommarsalladen har alla sommarens smaker samlade i en härlig blandning! Servera so
20 Mins 10 IngredientsVästerbottenpaj är ett måste till skaldjur, även om du inte är i Väst
20 Mins 10 IngredientsDetta är ju en riktig vattendelare, antingen älskar man det eller också hatar man de
20 Mins 10 IngredientsUgnsbakad spetskål är så enkel och god att den ofta ligger på tallriken h&aum
20 Mins 10 IngredientsFärsk tonfiskfilé som fått marinera i chili & lime en stund före den &ari
20 Mins 10 Ingredients