Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
Jag lagar mat för
|
1 st |
|
1 pkt (380g) |
|
5 cm |
|
2 st |
|
1 st |
|
|
|
|
|
|
|
1 st |
|
1 st |
|
3 msk |
|
|
|
1 kvist |
|
2 msk |
|
400 g |
|
|
|
2 msk |
|
3 dl |
|
|
|
1 msk |
|
150 g |
|
3 dl |
|
|
Börja med att hälla av spadet från bönorna, antingen genom att hälla ut dem i en sil eller bara att klippa av två hörn från paketet så att spadet rinner ut. Låt rinna av.
Ta fram en sallads-skål och lägg i salladen, riv den med fingrarna om det är stora blad. Skär purjolök, tomat och paprika i lagom stora bitar. Blanda de hackade bitarna i sallads-skålen och avsluta med att hälla i de vita bönorna.
Smaka av med salt och peppar
Sallad, påse eller huvud ,Vita bönor ,Purjolök ,Tomat ,Paprika ,Salt-Peppar
Ta fram en stor skål och blanda olivolja, smör, vitlök (hackad eller pressad), kryddor och salt. Låt dra.
Skala rotfrukterna och skär dem i lagom stora bitar, skivor eller stavar. Det viktigaste är att de hårdaste rotfrukterna blir minst och de lite mjukare skärs i något större bitar för att alla ska bli klara samtidigt.
Värm en stekpanna på medelvärme. Ta sedan kastrullen från spisen och häll av vattnet, låt sedan svampen ånga av utan lock.
Fräs smöret och låt det tystna, lägg sedan svampen i stekpannan och stek den några minuter. Vänd runt svampen så att alla bitar får träffa smöret, krydda med salt och svartpeppar
Smör ,Salt-Peppar
Svart ris är mytiskt. Det kallades tidigare för "det förbjudna riset" och f
20 Min 10 IngredientsDen här Caesar-dressingen fixar du enkelt för hand utan några maskiner att rengö
20 Min 10 IngredientsGrillen går naturligtvis att använda hela året om och grillad paprika är ett p
20 Min 10 IngredientsDet här brynta smöret med salvia är så superenkelt att göra så att d
20 Min 10 IngredientsDen här varianten av den indiska klassikern slår de flesta indiska restaurangerna på
20 Min 10 IngredientsDen här sommarsalladen har alla sommarens smaker samlade i en härlig blandning! Servera so
20 Min 10 IngredientsSkillnaden mellan stekt lök och karamelliserad lök är att den karamelliserade tar&nbs
20 Min 10 IngredientsEntrecôte kan ju både grillas och stekas där stekning i grillpanna är ett slag
20 Min 10 IngredientsAntingen kokar du julskinkan eller så ugnsbakar du den innan den griljeras. Vill du koka s&ari
20 Min 10 IngredientsBasrecept för att steka ankbröst. Servera i skivor tillsammans med rotfrukter och andra go
20 Min 10 IngredientsVacker smakbrytare som kan förberedas i god tid före den ska ätas.
20 Min 10 IngredientsDet här är ett superenkelt, klassiskt, tillbehör till stekar eller köttbullar. E
20 Min 10 IngredientsMin ugnsbakade falukorv med en twist. Har gjort denna några gånger innan och barnen &aum
20 Min 10 IngredientsEtt gott tillbehör där du kan använda de bönor du har hemma
20 Min 10 Ingredients