Karamelliserad lök

Skillnaden mellan stekt lök och karamelliserad lök är att den karamelliserade tar  längre tid att göra, här ska en massa vätska koka bort. Dock värt besväret för att får en djup, söt löksmak. Det går åt ganska mycket lök så ta gärna i lite, det går för övrigt bra att spara löken i kylen några veckor. 
Servera till kött, hamburgare eller till fisk


Crubbakockar

qrcode
Laga - Fullt upp:   hacka, blanda, vispa,…
Passa – Kolla då & då:   steka, småkoka,…
Vila – Maten sköter sig själv:   ugnsbaka, svalna, jäsa,…
Recept
  • ARBETSNIVÅ:

  • Laga
  • Passa
  • Vila
När ditt recept skall vara klart!
Recept, översikt
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
Emoji "Håll ut, jag hjälper dig snart!!"
Emoji
"Håll ut, jag hjälper dig snart!"
¨